Huwelijken

VIVA Blooming creëert betoverende schoonheid voor de mooiste dag van jullie leven

Van een uniek bruidsboeket tot de persoonlijke aankleding van jullie feest. VIVA Blooming maakt sfeervolle creaties voor jullie huwelijk. Wij weten als geen ander jullie zintuigen te prikkelen. Wij denken en spreken in geuren, kleuren en vormen. Net zoals onze bloemen maken we weelderige, kleurrijke, lekker energieke of net zalige romantische creaties. Wij luisteren graag naar jullie ideeën.

Daarom ontvangen wij jullie graag in ons atelier om kennis te maken met onze sfeervolle elementen waarmee we kunnen uitpakken. Vanaf dan is het zorgeloos genieten, met het bloemenwerk van jullie dromen.

“ Diederik heeft mijn concept perfect uitgewerkt. Brengt zelf ideeën aan. Alles was tip top in orde voor onze bruiloft ! Een echte aanrader 🌸 ”

Wij creëren betoverende schoonheid
met respect voor de natuur

Persoonlijk gesprek

We bespreken elk aspect van jullie huwelijk tijdens een verkennend gesprek. Dit doen we aan de hand van inspiratiebeelden. Onze ervaring helpt ons handig mee om het juiste kleurenpallet en de perfecte bloemenkeuze samen te stellen.

Voorstel op maat

Wij maken een prijsofferte op maat met respect voor jullie budget. Indien gewenst, helpen we jullie ook bij het uitwerken van een moodboard.

De grote dag

Wij verzorgen de opbouw naar jullie wensen. We zorgen ervoor dat de bloemen en decoratie helemaal in thema zijn. Zo kunnen jullie deze dag perfect en zorgeloos beleven.

Klaar om van jullie huwelijk een magisch moment te maken?

Contacteer ons

Huwelijk Hoeve Ettiene

5 foto's

Firstlook Brugge

9 foto's

Chateau de Mairy

9 foto's

Huwelijk S & J

7 foto's

Lentehuwelijk

4 foto's

Huwelijk J & S

3 foto's

Huwelijk L & C

6 foto's

Styled shoot au Petit Versailles

5 foto's

Huwelijk B & Y

4 foto's

Huwelijk M & J

7 foto's

Sprookjeshuwelijk

8 foto's